Grønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant VilhelmGrønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm – Et hyggeligt hotel i centrum af Allinge på Bornholm. Oplev den unikke stemning på hotellet og spil en runde golf på Nordbornholms Golfklub

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

  • Gourmet
  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 575 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

Overnatning

1 x overnatning
1 x morgenbuffet

Fra 575 DKK pr. person i delt dobbeltværelse
Fra 775 DKK pr. person i delt dobbeltværelse med balkon
Fra 950 DKK pr. person i enkeltværelse

Se detaljer

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm ligger midt i Allinge på Bornholm, tæt på byens havn og kun 10 km fra Nordbornholms Golfklub i Gudhjem. Siden 2014 har hotellet gennemgået en nænsom renovering og fremstår i dag lyst og luftigt, med en fin balance mellem den nordiske minimalisme og den hjemlige hygge. Der er lagt stor vægt på at skabe en personlig stemning, hvor du kan gå på kunstvandring i hotellets gange eller slappe af i lobbyens bløde møbler.

I tråd med hotellets historie er der fokuseret på at skabe nogle hyggelige fællesområder med plads til at mødes, men også med den lille hyggelige krog, hvor du kan fordybe dig i en god bog eller nyde et glas i solen.

Værelser

Værelserne på Grønbechs Hotel er holdt i de originale størrelser fra 1901, og de har udsigt over byen eller den hyggelige gårdhave. Hotellets klassiske badeværelser er bevaret, og de har alle eget bad med lækre produkter fra LA:Bruket. TV’et er taget ud af værelserne, men du er mere end velkommen i samtaleværelset på 1. sal. Her kan du se TV, spille spil, læse eller bare sidde og hygge dig. Det er ligesom at være hjemme!

Grønbechs Hotel har 3 værelsestyper. De to enkeltværelser ligger på første og anden sal og har begge fransk altan. Dobbeltværelserne er fordelt ud over hotellets tre etager og er alle unikt indrettede. Et par stykker har udsigt til havnen og havet, mens andre vender mod den dejlige gårdhave eller Lavendelstræde. Balkonværelserne er også unikt indrettede og har god plads. De har alle udsigt til gårdhaven og fra balkonen kan du nyde aftensolen.

Restaurant

I Restaurant Vilhelm søger køkkenteamet for give dig en spændende oplevelse. Menuerne skifter i takt med årstiderne, men indeholder altid et strejf af Bornholm.  Kornet kommer fra Bornholms Valsemølle, isen kommer fra Sandvig IS Kalas og øllen brygges af Beer Here. Således får du altså den rendyrkede smag af Bornholm i hver en bid. Tag plads ved dit bord og lad dig forkæle med smagen af Bornholm!

For at kunne nyde Bornholms mange seværdigheder og være helt klar på dagens golfrunde, er det vigtigt at du har fået en god morgenmad, derfor serveres der altid friskbagt brød, gode oste, marmelader, frisk frugt, æg, skyr og pålæg, kaffe/te og most. Risteriet Sueños leverer bønnerne til kaffen, som er udviklet specielt til Grønbechs Hotel.

Golfbane

En køretur på 15 minutter fra Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm ligger Nordbornholms Golfklub, der byder på to 18 hullers golfbaner. De to golfbaner er tilsammen kendt som Rø Golfbaner, som er et af Danmarks flotteste golfanlæg. Her venter der dig en unik golfoplevelse med klipper, skov, højdeforskelle og udsigt over Østersøen til Christiansø.

Et golfophold på Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm er en unik oplevelse. Oplev den hyggelige havneby Allinge, slap af på det smukke hotel, bliv forkælet i restauranten og spil en runde golf på Nordbornholms fantastiske golfbaner!

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm faciliteter

  • 23 værelser
  • Restaurant
  • Bar
  • Terrasse
  • Have
  • Gratis WiFi
  • Parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm
Vinkelstræde 2
3770 Allinge

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Grønbechs Hotel & Restaurant Vilhelm

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!