Grasshoppers Hotel Glasgow

Grasshoppers Hotel Glasgow – Et centralt beliggende hotel med en moderne indretning i den skotske hovedstad, Glasgow. Inden for få km finder du et stort udvalg af spændende golfbaner

Grasshoppers Hotel Glasgow

  • Storbygolf
  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 99 GBP
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Grasshoppers Hotel Glasgow

Golfpakke - Nordicgolfers.com

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee

Se detaljer

Grasshoppers Hotel Glasgow

Grasshoppers Hotel Glasgow ligger i hjertet af den skotske hovedstad, Glasgow, lige ved siden af hovedbanegården og tæt på et stort udvalg af restauranter, barer og teatre. Derudover ligger hotellet også i kort køre afstand fra flere af Glasgows fantastiske golfbaner.

Er du på udkig efter en golfrejse, hvor du kan kombinere storbyens mange glæder med at spille golf på fantastiske golfbaner, er Grasshoppers Hotel Glasgow det helt rette valg for dig.

Golfbaner

Kun 4 km fra Grasshoppers Hotel Glasgow ligger Alexandra GC, som er en kuperet 9 hullers golfbane beliggende i en smuk park inden for bygrænsen af Glasgow. Haggs Castle GC er en fantastisk 18 hullers golfbane, som kun ligger 6 km fra hotellet. Her venter der dig en helt fantastiske parkbane, hvor du næsten glemmer at du er midt i storbyen, selvom golfbanen kun ligger få minutter fra det travle centrum. Pollok GC ligger kun 8 km fra Grasshoppers Hotel Glasgow og er endnu en fantastisk 18 hullers golfbane, hvor der venter dig en spændende golfoplevelse, uanset hvilket niveau, du har. 

Som gæst på Grasshoppers Hotel Glasgow venter der dig et væld af spændende golfoplevelser på et stort udvalg af Glasgows mange fantastiske golfbaner.

Overnatning

Grasshoppers Hotel Glasgow ligger i en smuk historisk bygning i centrum af Glasgow, hvilket giver dig fantastiske muligheder for at få en oplevelsesrig golfferie i denne fantastiske by. 

Værelserne på hotellet er alle individuelt indrettet med moderne kvalitetsmøbler og mange fine detaljer, som håndlavede tapeter. Værelserne indeholder komfortable dobbeltsenge, lækkert badeværelse med bruser, fladskærms-tv med kabel-tv samt gratis WiFi, så du kan slappe af på dine værelse, når du kommer tilbage til hotellet efter din golfrunde.

Restaurant

Hver morgen serveres der en lækker kvalitetsmorgenmad i Grasshoppers Hotel Glasgows hyggelige restaurant, så du er fuld af energi til en dag på golfbanen. Om aftenen kan du nyde lækre skotske retter, som altid laves af de allerbedste lokale råvarer, for at give dig den bedste smagsoplevelse. Udover hotellets egen restaurant, har du på grund af den centrale beliggenhed, en fantastisk mulighed for at nyde godt af Glasgows mange lækre restauranter, som du finder kun få minutters gang fra hotellet.

Går din golfrejse til Skotland, og ønsker du at besøge den fantastiske hovedstad, Glasgow, med sine mange muligheder, både hvad angår golf og kultur, er Grasshoppers Hotel Glasgow det perfekte match for dig.

Grasshoppers Hotel Glasgow faciliteter

  • 30 værelser
  • Restaurant
  • Gratis WiFi
  • Parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Grasshoppers Hotel Glasgow

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Grasshoppers Hotel Glasgow
87 Union Street
G1 3TA Glasgow

+141 222 2666
www.grasshoppersglasgow.com/central-glasgow-hotels

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.