Ganton Golf Club

Ganton Golf Club – En af Europas allerbedste mesterskabsbaner beliggende ud for Scarborough på Englands østkyst. Spil en runde golf på en tidligere Ryder Cup golfbane, som kan give alle golfere udfordringer

Ganton Golf Club

 • 18 Huller
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 199 GBP
 • Greenfee Fra 115 GBP
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Ganton Golf Club

90 km fra Leeds

Golfpakke Nordicgolfers

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x greenfee

Se detaljer

Ganton Golf Club

Ganton Golf Club er en golfbane, du sent vil glemme! Spil en runde golf på den tidligere Ryder Cup golfbane og oplev historiens vingeslag på en af Europas 30 bedste mesterskabsbaner. Ganton Golf Club ligger lidt uden for den Nordengelske kystby, Scarborough, i et sandet og let bølgende terræn. Den fantastiske 18 hullers indlands linksbane har en lang historie, der stækker sig helt tilbage til 1893, hvor golfbanen åbnende, og den har gennem årene været vært får både Ryder Cup, Curtis Cup, Walker Cup samt mange andre store mesterskaber.

På Ganton Golf Club venter der dig hurtige fairways, udfordrende doglegs, snedigt placerede og dybe bunkers samt helt perfekte greens, så altid, både sommer og vinter, står knivskarpe. De dybe bunkers på golfbanen er i en klasse for sig, og kan virkelig straffe dig, hvis du falder i.

Golfbanen er meget åben med få træer, men du skal tage dig i agt for det tætte krat af tornblad, som du finder overalt på golfbanen. Hvis bolden ryger herind, er den næsten umulig at finde igen. Det åbne terræn gør, at du skal tage dig i agt for vinden, der på grund af golfbanens mange doglegs og hullernes varierende retning, hele tiden kommer fra en ny vinkel.

De fleste huller på golfbanen er af så høj kvalitet, at det kan være svært at fremhæve ét frem for andre. Men hvis man skal vælge et signaturhul, må det være det afsluttende 18. hul. Dette golfhul kræver et præcist drive, for at få et godt udgangspunkt for at slå ind på den skrånende, og godt beskyttede, green. Mesterskaber er blevet vundet og tabt på dette vanskelige hul, som du skal glæde dig til at give dig i kast med. Ganton Golf Club er en fabelagtig golfbane, hvor du hele tiden bliver tvunget til at tage risici, for at gå en god runde, hvilket blot er en del af charmen ved at spille golf på en verdensklasse golfbane.

Inden din golfrunde er det en god idé at starte med lidt opvarmning i træningsområdet, så du er klar til at gå dit livs bedste golfunde. I træningsområdet finder du både en stor driving range, hvor du kan slå et par slag, inden du fortsætter til chipping, pitching og putting området, hvor du også finder træningsbunkers, som det er en god idé at bruge lidt tid ved.

I Ganton Golf Clubs klubhus finder du førsteklasses faciliteter og et altid venligt og imødekommende personale. Brug lidt tid på at se på de mange fotografier og elementer, der er udstillet fra golfklubbens lange og spændende historie, hvilket virkelig er oplevelsen værd. Afslut dit ophold i golfklubben med et besøg i restauranten, hvor du kan få lidt godt at spise og koldt at drikke, mens du ser tilbage på en fantastisk golfrunde med masser af udfordringer.

Går din golfrejse til England, og søger du en golfbane af højeste klasse, er Ganton Golf Club helt sikkert et besøg værd med sin fabelagtige mesterskabsbane.

Ganton Golf Club data om banen

18 huller
Par 73
6399 meter fra blå tee
6162 meter fra hvid tee
5893 meter fra gul tee
5499 meter fra rød tee

Ganton Golf Club faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Proshop
 • Klubhus
 • Omklædning

Læs mereLæs mindre


Greenfee Ganton Golf Club

18 huller
115 GBP maj - september
75 GBP april og oktober
55 GBP november - februar

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Ganton Golf Club

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Ganton Golf Club

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Ganton Golf Club
Ganton
YO12 4PA Scarborough

+44 1944 710329
www.gantongolfclub.com/

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.