Friiberghs Golfklubb

Friiberghs Golfklubb – Oplev en spændende 18 hullers golfbane og overnat på en historisk herregård beliggende midt i den smukke svenske natur direkte ud til søen Mälaren og kun en kort køretur fra Stockholm

Friiberghs Golfklubb

 • 18 Huller
 • Bo på banen
 • Gourmet
 • Træningsophold
 • Autocamper
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.845 SEK
 • Greenfee Fra 400 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Friiberghs Golfklubb

65 km fra Stockholm

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x eftermiddagste og kage
1 x 4-retters middag
1 x greenfee

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Friiberghs Golfklubb

Friiberghs Golfklubb ligger nær Uppsala lidt nord for Stockholm i naturskønne omgivelser ud til den smuk sø, Mälaren. Her venter der dig en udfordrende 18 hullers golfbane samt overnatning på en smuk herregård, så du har alle forudsætninger for at få et helt fantastisk golfophold, som du sent vil glemme.

Golfbane

Den 18 hullers golfbane er anlagt i et helt fantastisk område, hvor du både har golfhuller, der ligger helt ud til vandet, men også to huller der ligger tæt op ad den smukke herregård, Friiberghs Herrgård. Den smukke golfbane er indrammet af gamle, tårnende egetræer, hvilket giver dig en smuk naturoplevelse, og samtidig giver dig en følelse af at være helt afskåret fra omverdenen.

De afsluttende huller på Friiberghs GK er virkelig værd at vente på. Her udfordres du virkelig at de mange vandhazarder og nærheden til søen, der nogle gange giver dig vand på begge sider af fairway. Derudover har du her en helt ubeskrivelig smuk udsigt, som er hele turen værd.

Midt på golfbanen ligger Friiberghs GKs træningsområde, hvor du inden din golfrunde kan slå et par slag på driving rangen og træne dit korte spil på putting greenen. Ved siden af træningsområdet ligger klubhuset, hvor du finder golfklubbens restaurant. Nyd lidt godt at spise og drikke efter din golfrunde, mens du fordøjer alle dagens indtryk.

Overnatning

Direkte ud til golfbanen på Friiberghs GK ligger Friibergh Herrgård, som er en historisk herregård, hvor bygningen har aner tilbage til 1600-tallet. Herregårdens historie går dog helt tilbage til middelalderen, der er dog ikke bevaret noget af de ældste bygninger.

Værelserne på Friiberghs Herrgård er fordelt i flere forskellige bygninger. Ens for alle er dog, at du fra dem alle har en smuk udsigt til naturen, og fra størstedelen til søen. De lyse værelser er moderne indrettet med mange smukke detaljer, som gør dit ophold til en fantastisk oplevelse.

Friiberghs GKs beliggenhed direkte ved søbredden gør, at du kan komme sejlende til golfklubben gennem den store sø, Mälaren. Du har også mulighed for at komme med autocamper, da golfklubben har 4 pladser med tilhørende elstander. 

Restaurant

På Friiberghs GK venter der dig en lækker kulinarisk oplevelse. Restauranten tilbyder sæsonbetonede retter, som altid laves af de bedste råvarer, for at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse. I den elegante spisesal på Friiberghs Herrgård kan du nyde alle dagens måltider, mens du ser tilbage på de mange spændende oplevelser fra golfbanen.

Trænger du til at slappe af efter din golfrunde, har Friiberghs Herrgård både en sauna og en udendørs jacuzzi, hvor du kan koble af, mens du nyder den fantastiske udsigt til de smukke omgivelser. Ønsker du en svømmetur kan det ske i søen, hvor du også kan gå en tur på stranden, mens du lader op til din golfrunde.

Går din golfrejse til den svenske østkyst, og søger du en naturskøn og udfordrende golfbane og overnatning på en smuk herregård, er Friiberghs GK et oplagt valg for dig.

Friiberghs Golfklubb data om banen

18 huller
Par 71
5359 meter fra gul tee
4934 meter fra blå tee
4481 meter fra rød tee
Banearkitekt: Åke Persson

Friiberghs Golfklubb faciliteter

 • 18 hullers golfbane
 • 67 værelser
 • Driving range
 • Putting greens 
 • Restaurant
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Friiberghs Golfklubb

18 huller
400 SEK hverdage
500 SEK weekend

Buggy
300 SEK

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Friiberghs Golfklubb

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Friiberghs Golfklubb

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Friiberghs Golfklubb
Kulla Mysinge 1
749 62 Örsundsbro

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.