Fanø Strand

Fanø Strand – Overnat i lækre lejligheder direkte ud til stranden på Fanø midt i Nationalpark Vadehavet, og hvor du kan spille golf på Danmarks eneste ægte linksbane

Fanø Strand

  • Hytte
  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 468 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Fanø Strand

Golfpakke

2 x overnatning i lejlighed
Greenfee tilkommer

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt lejlighed

Se detaljer

Fanø Strand

Fanø Strand tilbyder ferielejligheder, kun 100 meter fra stranden, omgivet af nationalpark. Overnat i hyggelige lejligheder med udsigt til havet og golfbanen, som kun ligger få hundrede meter fra Fanø Strand, og nyd godt af øens mange muligheder.

Når du booker et golfophold på Fanø Strand, får du ikke kun overnatning i lækre lejligheder, du får også en fantastisk placering i forhold til golfbanen og adgang til øens helt specielle natur, som er optaget på UNESCOs liste over verdens naturarv.

Lejligheder

Fanø Strand byder på 66 individuelt indrettede ferielejligheder, som har plads til optil 6 personer i hver lejlighed. Lejlighederne er udstyret med køkken, soveværelse, opholdsplads og eget badeværelse. Derudover er der fladskærms-tv og gratis WiFi i alle lejlighederne, så du har rig mulighed for at slappe af, når du kommer tilbage til din lejlighed efter dagens golfrunde. 

Mellem lejlighederne har du et hyggeligt fællesområde, hvor du kan nyde solen og mødes med de ændre gæster på Fanø Strand. Derudover byder Fanø Strand på et grillområde, legeplads, fitnessrum samt et spillerum med airhockey, bordfodbold samt flere andre spil.

I området omkring Fanø Strand finder du flere restauranter, så du har mulighed for at gå ud at spise, hvis du ikke selv ønsker at lave mad.

Golfbane

Kun få hundrede meter fra Fanø Strand ligger Fanø Golf Links, som er Danmarks eneste ægte linksbane. Spil en runde golf mellem sandede klitter og bølgende fairways midt i Nationalpark Vadehavet. Golfbanen byder på 18 golfhuller, hvor du hele tiden skal tage højde fra den drilske havbrise, der kan give selv garvede golfere problemer. 

Søger du en golfoplevelse ved Vesterhavet, hvor du bor midt i noget af Danmarks smukkeste natur, og hvor golfbanen ligger helt tæt på din lejlighed, er Fanø Strand det helt rette valg for dig.

Fanø Strand faciliteter

  • 66 lejligheder
  • Terrasse
  • Have
  • Fitness
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Fanø Strand

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Fanø Strand
Strandvejen 52
6720 Fanø

+45 71 74 19 56
www.fanostrand.com/

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.