Elite Plaza Hotel Göteborg

Elite Plaza Hotel - Historisk bygning, med nænsomt bevarede detaljer, beliggende i hjertet af Göteborg. Book et luksus golfophold og spil på Hills Golf & Sports Club.

Elite Plaza Hotel Göteborg

 • Storbygolf
 • Luksusophold
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.615 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Elite Plaza Hotel Göteborg

Golfpakke Hills Golf & Sports Club

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x greenfee Hills G&SC
1 x værdikupon til Bishop Arms
Inkl. buggy

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Elite Plaza Hotel Göteborg

Det 5-stjernede Elite Plaza Hotel ligger i hjertet af Göteborg i et roligt og hyggeligt område. Elite Plaza Hotel ligger i en paladslignende bygning fra 1889, hvor alle originale detaljer er nænsomt bevaret. En bemærkelsesværdig indgang i finskåret granit byder gæster velkommen til denne restaurerede renæssancebygning.

Her blandes smukke stuklofter og mosaikgulve harmonisk med moderne kunst og design. De 127 luksuriøse værelser er indrettet i en stil, der kombinerer internationale og klassisk skandinavisk design.

På Elite Plaza Hotel finder du et unikt hotelmiljø, hvor gæsternes trivsel er i fokus og serviceniveauet er altid højt for at sikre dig en unik hoteloplevelse.

Golf

Hills Golf & Sports Club ligger ca. 15 km syd for Göteborg og er resultatet af nogle golfers drøm om at skabe et anlæg i verdensklasse i Göteborgregionen. Målsætningen var været at tilbyde en golfbane, som skal stimulere og inspirere golfere til at nå nye dimensioner ud fra eget niveau.

Værelser

De 127 værelser og suites, på Elite Plaza Hotel, emmer af sofistikeret atmosfære, selvom hvert rum har hver deres palette af farver, teksturer og materialer. Alle værelser har højt til loftet, rummelige lokaler og en særdeles fornem atmosfære. Detaljer, såsom rigt polstret møbler, fløjlsofaer og overdådige senge fremkalder den elegante tradition for denne historiske bygning, hvis søjlehaller og italienske buer tager gæsterne til en anden æra.

På femte etage finder du et dusin suiter og dobbeltværelser, med nuancer af beige, kirsebær og lime, som giver dig en moderne penthouselivsstil, med førsteklasses udsigt over det middelalderlige Göteborg.

Forplejning

Elite Plaza Hotel tilbyder en restaurant, cocktailbar samt en engelsk gastropub. Kokkene, på den prisbelønnede restaurant Swea Hof, gør en ære i at bevare den svenske madtradition og tage vare på de råvarer, som vestkysten har at tilbyde. Restauranten tilbyder et stort udvalg af fisk- og skaldyrsretter, fra Vesterhavet, såsom sild- og lakseretter, skaldyrstapas og dildkogte jomfruhummere, alt sammen kombineret med nøje udvalgte vine. De forskellige menuforslag skiftes ud efter sæson og indeholder altid de bedste råvarer fra omegnen.

I forbindelse med Swea Hof ligger cocktailbaren Plaza Bar. Her træder du ind i et afslappet miljø og nyder god mad og drikke fra barmenuen. I stueetagen ligger gastropubben The Bishops Arms, hvor du kan nyde et udvalg af øl og whisky.

Wellness & Fitness

I hotellets fitnesscenter kan du træne i ro og fred. Fitnesscenteret er udstyret med blandt andet løbebånd, romaskine, frivægte og TRX-bånd. Hotelgæster har tilmed fri adgang til fitness på Friskis&Svettis Västra Hamngatan, som kun ligger et stenkast fra hotellet. Efter en lang dag ude på golfbanen kan du slappe af i hotellets relaxområde eller i saunaen.

Elite Plaza Hotel faciliteter

 • 127 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Gastropub
 • Fitness
 • Sauna
 • Gratis WiFi

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Elite Plaza Hotel Göteborg

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Elite Plaza Hotel Göteborg

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Elite Plaza Hotel Göteborg
Västra Hamngatan 3
40422 Göteborg

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.