Ebner's Waldhof am See

Ebner’s Waldhof am See – Et fantastisk østrigsk golfhotel nær Salzburg med mange lækre faciliteter, prisvindende restauranter og kort afstand til den spændende 9 hullers golfbane, Waldhof GC

Ebner's Waldhof am See

 • Spa
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 135 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Ebner's Waldhof am See

20 km fra Salzburg

Golfpakke

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x frokost snackbuffet
1 x 6-retters middag
Rabat på greenfee til Waldhof GC
Fri brug af driving range og putting- og chipping greens
Fri adgang til spa og fitness

Fra 135 EUR pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Ebner's Waldhof am See

Ebner’s Waldhof am See ligger i naturskønne omgivelser helt ud til søen Fuschlsee i den østrigske region Salzburg. Kun få hundrede meter fra hotellet ligger Waldhof GC, som er en ny 9 hullers golfbane med et stort træningsområde, som du har fri adgang til. Ebner’s Waldhof am See byder på overnatning i hyggelige værelser, flere restauranter samt et stort spaområde, hvor du kan slappe af efter din golfrunde. Derudover byder hotellet på et stort udvalg af sportsaktiviteter, som tennis, cykling, kajak og andre vandaktiviteter.

Går din golfrejse til den skønne østrigske region, Salzburg, og søger du et hotel i kort afstand fra golfbanen og med mange faciliteter, er Ebner’s Waldhof am See helt sikkert et besøg værd.

Golfbane

Waldhof GC ligger under en kilometer fra Ebner’s Waldhof am See, og er en 9 hullers bjergbane med mange vanskelige golfhuller. Overalt på golfbanen har du en fantastisk udsigt, både til vand og bjerge, som nemt kan distrahere dig fra golfspillet. Waldhof GC tilbyder et godt træningsområde med både driving range og chipping- og putting greens, som du frit kan benytte som gæst på Ebner’s Waldhof am See. Gennem sæsonen, fra maj til oktober, tilbyder golfklubben kurser for nybegyndere og træning for øvede golfere, som ønsker at forbedre deres handicap. 

Overnatning

Ebner’s Waldhof am See gør alt for at få dig til at føle dig hjemme på det hyggelige hotel. De rummelige værelser og suiter er moderne indrettede med tanke på din komfort. Værelserne indeholder store dobbeltsenge, eget badeværelse, opholdsplads, minibar, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Derudover har du enten en hyggelig terrasse eller balkon, hvor du, efter en dag på golfbanen, kan nyde den smukke udsigt til sø og bjerge.

Restaurant

Ebner’s Waldhof am See tilbyder flere prisvindende restauranter, hvor du kan nyde dine måltider under dit golfophold. Hotellets halvpension indeholder en stor og nærende morgenbuffet, en let frokostbuffet, eftermiddagskage, og en 6-retters middag, som du kan spise i enten Main House Restaurant eller Gütl Garden Restaurant. I Main House Restaurant mødes du af en traditionel alpinsk indretning ledsaget af lækre lokale retter, som passer perfekt til stilen. I Gütl Garden Restaurant kan du nyde dine måltider enten indendørs i hyggelige omgivelser eller på den stemningsfulde terrasse, hvorfra du har en smuk udsigt til søen. Her serveres lækre retter tilberedt af lokalt producerede råvarer med henblik på dit velbefindende og din vitalitet.

Spa og wellness

Efter en dag fuld af oplevelser på golfbanen, kan det være godt med lidt afslapning og hygge i spaområdet, som er i to etager og på mere end 4000 m2. Om du er til opvarmet vand, bobler eller et koldt bad har spaområdet det hele. Her findes flere forskellige indendørs swimmingpools og jacuzzi, samt en stor opvarmet udendørs swimmingpool, som du kan svømme rundt i. Efter en svømmetur går turen videre til saunaområdet, hvor du finder flere forskellige saunaer og dampbade, hvor du kan få varmet kroppen op. Er dine muskler ømme, er der også råd for dette. Du kan bestille et stort udvalg af lækre massagebehandlinger, som altid udføres af hotellets veluddannede personale. Afslut dit ophold i spaområdet med af slappe af og nyde den fabelagtige panoramaudsigt fra afslapningsområdet.

Søger du en golfferie i Østrig på et golfhotel med rigtig mange lækre faciliteter, som ligger tæt på golfbanen, er Ebner’s Waldhof am See det perfekte match for dig. 

Ebner’s Waldhof am See faciliteter

 • 69 værelser
 • Restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Dampbad
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Fitness
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Ebner's Waldhof am See

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Ebner's Waldhof am See

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Ebner's Waldhof am See
Seestraße 30
5330 Fuschl am See

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.