DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa - Et 4-stjernet resort i Fuengirola på Costa del Sol, hvor du både er tæt på strand, storby og intet mindre end 70 golfbaner

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa

 • Luksusophold
 • Storbygolf
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 735 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa

Golfpakke 5 dage

5 x overnatning
5 x morgenmad
3 x greenfee Golf Torrequebrada

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa ligger I byen Fuengirola, kun 15 minutters kørsel fra Málaga lufthavn og er et 4-stjernet resort, hvor du både er tæt på strand, storby og intet mindre end 70 golfbaner. Nyd det milde klima ved Middelhavet, såvel som kulturelle seværdigheder, sportsbegivenheder og smukke haver i, og omkring, Málaga.

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa Higueron har en fantastisk tagterrasse, med infinity-pool og panoramaudsigt til bjergene og havet. Derudover tilbyder hotellet Nagomi Spa, fitnesscenter, paddlebaner og 3 udendørs pools.

På den imponerende tagterrasse tilbydes der endvidere balinesiske senge, mod et tillægsgebyr, hvor du kan nyde de bedste cocktails, drikkevarer og snacks fra baren Infinity. Gæsterne på DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa tilbydes gratis transport til stranden og togstationen i løbet af dagen. Torrequebrada Golf ligger kun 15 minutters kørsel fra hotellet, og Puerto Banus og Marbella ligger under 40 km fra hotellet.

Værelser

På DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa bor du i moderne værelser, med alle væsentlige nødvendigheder. Alle værelser er indrettet med skrivebord, WiFi, TV og rummelige badeværelser. Efter en lang dag på golfbanen, kan du synke ned i den behagelige king- eller queen sized seng og få en god nats søvn. Du kan også opgradere til en suite, for at få mere plads og en betagende havudsigt.

Restaurant

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa omfatter også restauranten Sollo, som har en Michelinstjerne og drives af kokken Diego Gallegos. Restauranten er specialiseret i unikke retter med fisk fra floden og kaviar. Stedet er stærkt engageret i bæredygtighed og i at udvikle gastronomi, som lever op til de økologiske principper, og det er den første 100 % bæredygtige restaurant i Spanien.

Der er 4 andre restauranter på Double Tree. Arara Bistro Bar kombinerer de mest intense smagsoplevelser i Amerika og Spanien, mens Palmeral er en åben og moderne restaurant, der byder på morgenbuffet, à la carte-frokost og aftensmad. På La Higuerita serveres der et sundt udvalg af årstidens friske retter, der tilberedes med lokale råvarer.

Spa & Wellness

Nagomi Spa har en dynamisk pool med massagedyser, vandfald, kontrastbassiner, sauna, dampbad og afslapningsområde. Med alle moderne trends, inden for holistiske behandlinger og personaliseret detox-diæter, skaber personalet de perfekte kombinationer, som alt sammen er tilpasser specielt til dig. Personalet består af professionelle naturopater, fysioterapeuter, massører, specialister i orientalske teknikker, frisører, kosmetologer og meget meget mere.

Transport - Costasol Deluxe Transport

Book din private transport med Costasol Deluxe Transportsom tilbyder den perfekte transportpakke for golfere, med transfer fra lufthavnen til golfbanen eller hotellet og tilbage igen, til en meget lav og fast rate. Ideelt for golfgrupper på 4-20 personer!

Chaufføren vil møde dig i lufthavnen med et skilt, med dit navn på, så i uden problemer kan finde hinanden. Under transport vil der være WiFi, USB-porte, Bluetooth, vand og velkomstdrinks tilgængeligt og trailer til golfudstyret er inkluderet. Chaufføren tracker flyet, så de er informeret hvis flyet er forsinket eller lander før tid.

Læs mere om Costasol Deluxe Transport

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa faciliteter

 • 177 værelser
 • Michelinrestaurant
 • Bar
 • Tagterrasse
 • Udendørs infinity-pool
 • Spaområde
 • Indendørs pool
 • Massagedyser
 • Jacuzzi
 • Dampbad
 • Sauna
 • Massage
 • Fitness
 • Frisør
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Betal ved afrejse – Du betaler altid direkte til destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

DoubleTree by Hilton Higueron Resort & Spa
Av. del Higuerón 48
29640 Fuengirola

+34 654790754
www.reservadelhigueronresort.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.