Don Carlos Leisure Resort & Spa

Don Carlos Resort - 5-stjernet resort i Marbella, hvor du er garanteret et luksuriøst golfophold, med mulighed for at spille på nogle af de bedste golfbaner i området

Don Carlos Leisure Resort & Spa

 • Luksusophold
 • Storbygolf
 • Gourmet
 • Spa
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 437 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Don Carlos Leisure Resort & Spa

3 nætter, 2 greenfees

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
1 x greenfee Rio Real
1 x greenfee Santa Clara
1 x velkomstgave

Prisen er pr. person i delt superior dobbeltværelse

Se detaljer

5 nætter, 3 x greenfees

5 x overnatning
5 x morgenbuffet
1 x greenfee Rio Real
1 x greenfee El Chaparral
1 x greenfee Santa Clara
1 x velkomstgave

Prisen er pr. person i delt superior dobbeltværelse

Se detaljer

7 nætter, 5 greenfees

7 x overnatning
7 x morgenbuffet
1 x greenfee Rio Real
1 x greenfee Los Naranjos
2 x greenfee - El Chaparral, Santa Clara, Cabopino GC eller Marbella G&CC
1 x greenfee - Rio Real, Los Naranjos eller Santa Maria
1 x velkomstgave

Prisen er pr. person i delt superior dobbeltværelse

Se detaljer

Don Carlos Leisure Resort & Spa

Det 5-stjernede resort Don Carlos Leisure Resort & Spa ligger kun 10 km fra Marbella centrum, på Costa del Sol i Sydspanien. Dette luksuriøse resort er omgivet af en smuk have og ligger helt ned til den skønne strand Elviria, hvor der tilbydes en privat strandklub med VIP-faciliteter. Du finder også 7 tennisbaner på selve ejendommen, og den største swimmingpool er opvarmet og med hængekøjer til fri afbenyttelse. De yngste gæster kan benytte børneklubben samt legepladsen. 

På Don Carlos Leisure Resort & Spa er du garanteret et luksuriøst golfophold, med masser af muligheder for andre aktiviteter end bare golf, samt gastronomiske oplevelser for enhver smag! (Beach Club er åben fra april - oktober).

Værelser

På Don Carlos Resort kan du bo i Don Carlos Room, Deluxe Villa Room eller Oasis Room, som hver især har flere kategorier. Alle værelser er rummelige, med en varm atmosfære, og udstyret med behagelige senge, edderdunsdyner og et bredt udvalg af skønne puder. De elegante badeværelser har badekar, marmordetaljer og toiletartikler fra Molton Brown. Indretningen er moderne med et interiør, som elegant kombinerer træ, i varme og naturlige nuancer, og flotte kunstværker. Nogle af værelserne har terrasse, som tillader det varme middelhavslys at trænge ind igennem de store vinduer. Her er får du med garanti et luksuriøst og uforglemmeligt ophold.

Restauranter

På Don Carlos Leisure Resort & Spa har du flere barer og restauranter at vælge imellem, så du er garanteret et bredt og varieret udvalg, uanset om du skal spise morgen- middag eller aftensmad. Herunder finder du bl.a. den sofistikerede og eksotiske restaurant Ombú (sæsonåben), som ligger midt den tropiske have, omgivet af palmetræer og orkideer. Her serveres der udsøgt thailandsk gastronomi, hvor du kan gå på opdagelse i et bredt udvalg af retter med stærk karry, ris med rejer eller forretter med lækker chili- og peanutsauces.

Restaurant Bahía serverer middelhavsretter og er den andalusiske essens på Don Carlos Resort. Her serveres der simple andalusiske retter, men af højeste kvalitet. Alle retter er lavet af de bedste råvarer, fra lokale producenter og markeder.

Restaurant Sol y Sombra ligger lige ved siden af poolen, hvor der serveres frokost og aftensmad, med en skøn udsigt til den smukke have. Her kan du nyde klassiske, spanske risretter, lækre italienske pizzaer og pastaretter samt friske og lette salater og sandwhiches, alt sammen i en afslappet atmosfære.

Start dagen med den bedste gastronomiske morgenmadsoplevelse på Los Naranjos; et nyt koncept, som giver dig en illusion af, at være på et ægte internationalt marked, hvor du kan smage alle de forskellige, og frisklavede, produkter. Den perfekte måde at starte dagen på, så du er klar til golfrunden.

Cocktailbaren på terrassen serverer flotte drinks, i en afslappet, men stadig sofistikeret, atmosfære, med levende musik og panoramaudsigt over havet.

Med direkte adgang til den bedste strand i Marbella, finder du The Orange Beach Club, som er en eksklusiv og unik beach club, med infinity pool, en eksotisk atmosfære og opmærksomt personale. The Orange Beach Club er åben fra april til oktober!

Spa & Wellness

Det sofistikerede spaområde på Don Carlos Resort skaber de ideelle rammer,for at slappe af samt nyde skønne krops- og ansigtsbehandlinger. Du kan forkæle dig selv med en luksuriøs massage i haven eller med udsigt til havet. Gebyr for adgang til spaområdet tilkommer.

Transport - Costasol Deluxe Transport

Book din private transport med Costasol Deluxe Transportsom tilbyder den perfekte transportpakke for golfere, med transfer fra lufthavnen til golfbanen eller hotellet og tilbage igen, til en meget lav og fast rate. Ideelt for golfgrupper på 4-20 personer!

Chaufføren vil møde dig i lufthavnen med et skilt, med dit navn på, så i uden problemer kan finde hinanden. Under transport vil der være WiFi, USB-porte, Bluetooth, vand og velkomstdrinks tilgængeligt og trailer til golfudstyret er inkluderet. Chaufføren tracker flyet, så de er informeret hvis flyet er forsinket eller lander før tid.

Læs mere om Costasol Deluxe Transport

Don Carlos Leisure Resort & Spa faciliteter

 • 243 værelser
 • 5 restauranter
 • Bar
 • Beach Club
 • Direkte adgang til stranden
 • Terrasse
 • Have
 • Spaområde
 • Udendørs pool
 • Jacuzzi
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Frisør
 • Gratis WiFi

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Don Carlos Leisure Resort & Spa

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Don Carlos Leisure Resort & Spa

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Don Carlos Leisure Resort & Spa
Avenida Zurita, s/n
29604 Marbella

+34 654790754
www.doncarlosresort.com

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.