CAPE TOWN, SAFARI & GOLF

GOLFPAKKE

Overnatning

4 x overnatning på City Lodge Hotel Waterfront inkl. morgenmad 
2 x overnatning på Gondwana Game Reserve inkl. helpension
3 x overnatning på Fancourt Hotel inkl. morgenmad

Golfbaner

1 x greenfee Westlake Golf Course 
1 x greenfee Erinvale Golf Course 
1 x greenfee Royal Cape Golf Club 
1 x greenfee Fancourt Outeniqua Golf Course
1 x greenfee Pinnacle Point Golf Course inkl. delt buggy
1 x greenfee Fancourt Montagu Golf Course 

Flyrejse

København - Cape Town
George - Cape Town
Cape Town - København

Billeje

Ikke inkluderet i prisen, men vi hjælper gerne med at indhente priser

DAG 1 - ANKOMST CAPE TOWN

Oversigt
-Ankomst til Cape Town International Airport 
-Check in på City Lodge Hotel Waterfront 

Efter ankomst til Cape Town International Airport, tager du videre til City Logde Hotel Waterfront, som kun er en køretur på 25 minutter fra lufthavnen.

The City Lodge Hotel Waterfront ligger I kort gåafstand (10 minutter) fra en af Cape Towns mest populære turistdestinationer, The Victoria & Alfred Waterfront. Brug din første dag på at udforske mekka af butikker, restauranter, barer og underholdning, som du finder i et havnemiljø i skyggen af Table Mountain.

Hvad er Victoria & Alfred Waterfront?

Victoria Wharf, Watershed and Clock Tower imødekommer alle shoppingbehov med over 400 butikker, der tilbyder både lokale og internationale mærker
Oplev live musik, dans og teater på et udendørs amfiteater
Nyd udsigten over området og til Table Mountain fra det 50-meter høje pariserhjul, Cape Wheel
Oplev hele to akvarier, hvor du kan få et fantastisk indblik I livet under havet
Nyd en sejltur rundt i havnen eller til Robben Island 

Nyd en lækker middag på en af Cape Towns mange fantastiske restauranter. Vi anbefaler blandt andet:

Il Leone Mastrantonio (Italiensk – Sea Point området)
The Hassar Grill (Steakhouse – Mouille Point området)
Willoughby & Company (Det bedste sushi i Cape Town – Victoria & Alfred Waterfront)
Baia (Fisk – Victoria & Alfred Waterfront)
Belthazar Restaurant & Wine Bar (Steakhouse – Victoria & Alfred Waterfront)
Harbour House (Fisk – Victoria & Alfred Waterfront)
Gold Restaurant (Autentisk afrikansk) 

DAG 2 - GOLF PÅ WESTLAKE GOLF CLUB

Oversigt
-Morgenmad på hotellet
-Oplev Table Mountain (Ikke inkluderet i prisen)
-Golf på Westlake Golf Club 

Nyd en lækker morgenmad på hotellet før du starter din tur på et af Sydafrikas mest ikoniske vartegn, Table Mountain. Table Mountain er meget mere end en smuk baggrund på dit billede eller et udsigtspunkt over Cape Town. På bjerget finds mere end 2200 plantearter og 1470 forskellige blomster, hvoraf mange kun lever på Table Mountain.

Efter nedstigningen fra Table Mountain, går turen videre til Westlake GC, som kun ligger 25 minutters kørsel fra Table Mountain.

Westlake GC ligger i en naturskøn forstad til Cape Town ved foden af Solvermine-bjergene, og har gennem årene opnået ry for at være blandt de bedste golfbaner i området omkring Cape Town. De mange doglegs og de tårnende træer, giver dig en spændende golf runde på en par 72 golfbane, der er nem at gå. Den smukke natur og rige dyreliv, som skyldes placeringen tæt på bjerget, øger blot fornøjelsen ved at spille denne spændende golfbane. Golfklubben har en pulserende atmosfære og er et fantastisk sted at møde de lokale og få en snak om golf i Sydafrika.

Efter din golfrunde går turen tilbage til det livlige Victorea & Alfred Waterfront. Her kan du for eksempel opleve en autentisk afrikansk middag på restaurant Gold. Under middagen er der både tradtionel afrikansk musik og teater, som et spændende supplement til en spændende middag med retter og smage fra hele det afrikanske kontinent. 

DAG 3 - GOLF PÅ ERINVALE GOLF CLUB

Oversigt
-Morgenmad på hotellet
-Golf på Erinvale Golf Club 
-Vinsmagning og middag på vingård (Ikke inkluderet i prisen)

Nyd en lækker morgenmad på hotellet inden turen går videre til Erinvale GC (ca. en times kørsel), som ligger i vinregionen Somerset West, tæt på den kendte vinregion, Stellenbosch.

Erinvale GC ligger ved foden af Helderberg og Hottentot Holland-bjerget, nær Cape Town, og er en af Sydafrikas store golfudfordringer. Fra golfbanen har du en betagende bjerg- og havudsigt, hvilket er en integreret del af denne uforglemmelige golfoplevelse. Golfbanen er designe af Gary Player, og den har været vært for flere store turneringer gennem årene.

Efter din golfrunde kan du opleve en af Sydafrikas berømte eksportvarer, vin. Lige ved siden af Erinvale GC ligger to fantastiske vingårde, som begge er gennemsyret af historie og tradtion. Både Lourensford og Vergelegen blev etableret i starten af 1700-tallet, og de producerer begge både rød- og hvidvin samt champagne (kendt som Cap Classuque i Sydafrika). En vinsmagning er ikke komplet med mindre den kombineres med en lækker sydafrikansk middag, hvilket begge vingårde tilbyder.

Efter en travl dag med bade golf, vinsmagning og middag, vender du tilbage til Cape Town og dit hotel.

DAG 4 - GOLF PÅ ROYAL CAPE GOLF CLUB

Oversigt
-Morgenmad på hotellet
-Golf på Royal Cape Golf Club 
-Solnedgang og middag i Camps Bay (Ikke inkluderet i prisen)

Nyd en lækker morgenmad på hotellet inden du begiver dig afsted til Royal Cape Golf Club. Gennem mere end 100 år har golfbanen udviklet sig til en at være en klassisk parkbane med mange udfordringer, som er en fryd at spille. Golfbanen er altid holdt i perfekte stand, og selvom det er en flad golfbane, er du underlagt tre af naturens luner; en næsten konstant vind, som du skal tage højde for, en fabelagtig bjergudsigt, som er svær at holde blikket fra samt mange lumske vandhazarder. Royal Cape er uden tvivl en af de bedste og mest udfordrende golfbaner i det sydvestlige Sydafrika, hvilket de mange turneringer, der har været afholdt på banen gennem årene, også bevidner om.Efter din golfrunde anbefaler vi at du kører en tur til Boulders Beach, nær Simon’s Town, for at se de truede afrikanske brillepingviner. Pingvinkollonien kan ses I deres naturlige habitat fra en gangbro, som fører dig tæt om kolonien.

Et besøg i Cape Town ville ikke være komplet uden en køretur langs de smukke, uberørte strande i Camps Bay, Clifton og Sea Point. Nyd den imponerende solnedgang i Camps Bay efterfulgt af en drikke og middag på en af området mange restauranter med udsigt til de smukke strande, hvilket er en perfekt afslutning på dit ophold i Cape Town.

DAG 5 - GONDWANA GAME RESERVE

Oversigt
-Morgenmad på hotellet
-Naturskøn køretur langs Garden Route til Gondwana Game Reserve 
-Frokost på Gondwana Game Reserve
-Safari 
-Middag på Gondwana Game Reserve

Efter morgenmad starter du din køretur gennem både bjergrige området og områder med marker på Garden Route mod Gondwana Game Reserve. (Afstand 385 km, +/- 5 timers kørsel) Vi anbefaler at du kører tidligt om morgenen, så du kan nyde en frokost på Gondwana før du starter din første safari.

Når du ankommer til Gondwana Game Reserve, bliver du budt velkommen af lodgechefen. Du får en kort introduktion til området og de kommende dages program, inden du bliver vist hen til dit værelse. Kl. 15.30 mødes du i receptionen med din ranger, som er ansvarlig for dine safarioplevelser under dit ophold. 

På din safari gør du stop ved et udsigtspunkt, hvor du får en drink, mens du nyder en ægte sydafrikansk solnedgang. Du vender tilbage til logden i tide til en lækker middag. Til lyden af den afrikanske bush og med udsigt til den mageløse stjernehimmel over dig, kan du gå til ro, og nyde en god nats søvn på Gondwana Game Reserve.

DAG 6 - PÅ SAFARI

Oversigt
-Morgensafari
-Morgenmad
-Formiddag/eftermiddag til fri disposition
-Frokost på Gondwana Game Reserve
-Aftensafari
-Middag på Gondwana Game Reserve


Lige før solopgang bliver du vækket, hvorefter du mødes med din ranger til en kop morgenkaffe inden safarien starter kl. 05.30. Du vender tilbage til morgenmad ca. kl. 09.30.

Resten af formiddagen er til fri afbenyttelse, hvor du enten kan tage en middagslur eller nyde solen ved swimmingpoolen. Hvis du er heldig, kan du fra poolen se elefanter eller antiloper drikke ved det nærliggende vandhul. Alternativt kan en guidet gåtur med en erfaren ranger arrangeres.

Frokost servers på Gondwana Game Reserve, hvorefter du mødes med din ranger kl. 16.00 til en eftermiddags-/aftensafari. Du vender tilbage til Gondwana Game Reserve i tide til at kunne nyde en lækker middag og aften under stjernerne.

DAG 7 - FANCOURT

Oversigt
-Morgensafari 
-Morgenmad på Gondwana Game Reserve
-Check-in på Fancourt Hotel

Igen vækkes du lige før solopgang, for at tage på en morgensafari kl. 05.30, hvorfra du vender tilbage i Gondwana Game Reserve til morgenmad. Efter morgenmad har du tid til at pakke inden turen går videre til Fancourt. Fancourt ligger i George, som ligger ca. en times kørsel fra Gondwana Game Reserve.

Du ankommer til Fancourt og tjekker ind for 3 overnatninger. Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Du kan eventuelt nyde godt af den fri adgang til det store Golf Academy eller de mange andre fritidsaktiviteter.

Nyd din middag på en af Fancourts mange restauranter (Fancourt Clubhouse, La Cantina, Henry Whites) eller i byen George, hvor du også finder talrige gode restauranter.

DAG 8 - GOLF PÅ FANCOURT OUTENIQUA

Oversigt
-Morgenmad på Fancourt
-Golf på Fancourt Outeniqua Course

Nyd din morgenmad på Fancourt inden du går videre til driving rangen, hvor du kan slå et par bolde, inden du starter din golfrunde på Fancourt Outeniqua Course. Golfbanen, som er navngivet efter det store bjerg bag golfbanen, er en af to parkbaner på Fancourt. Outeniqua anses for den letteste af banerne på Fancourt, men lad ikke narre af dette. Golfbanen er virkelig en udfordring for alle, hvor du særligt skal tage dig i agt for de mange vandhazarder og vandløb, der er tilstede på 11 af banens huller.

Efter din golfrunde kan du slappe I af Facourt Spa eller slappe af ved den udendørs swimmingpool. Alternativt kan du køre til Herolds Bay Beach (15 minutters køretur). Ved den smukke strand kan du nyde en svømmetur i Det Indiske Ocean.


Nyd din middag på en af Fancourts restauranter eller i George, som kun er 10 minutters kørsel fra golfresortet.

DAG 9 - GOLF PÅ PINNACLE POINT GOLF COURSE

Oversigt
-Morgenmad på Fancourt
-Golf på Pinnacle Point Course

Nyd din morgenmad på Fancourt før du kører de 40 minutter til Pinnacle Point GC, som ligger udenfor kystbyen Mossel Bay.

Pinnacle Point GC er en helt unik oplevelse. Golfbanen kan sammenlignes med den berømte Pebble Beach i USA, bare endnu mere spektakulær! Golfbanen er karakteriseret ved at have syv huller, som ligger direkte ud til Det Indiske Ocean med en helt fantastisk udsigt. På 4 af hullerne skal du endda spille henover havet og klipperne.

Efter din golfrunde kan du overveje at gøre stop ved Transkaroo Restaurant, som ligger på vejen tilbage til Fancourt. Restauranten ligger I Great Brak Rivers atmosfærefyldte gamle togstation, lige ved lagunen med udsigt over flodudmundingen. Her kan du nyde ægte sydafrikansk kogekunst i hyggelige omgivelser. 

Ved tilbage til Fancourts afslappede atmosfære, hvor resten af dagen er til fri afbenyttelse.

DAG 10 - GOLF PÅ FANCOURT MONTAGU

Oversigt
-Morgenmad på Fancourt
-Golf på Fancourt Montagu

Nyd din morgenmad på Fancourt før du går ud på driving range og slår et par bolde inden du skal spille en runde golf på Fancourt Monagu Course. 

Fancourt Golf Resort er fornyelig blevet kåret til at være blandt de 10 bedste golfresorts i verden, og er det eneste i Sydafrika med 3 fantastiske 18 hullers golfbaner, som alle er designet af Gary Player. Montagu banen er en berømt parkbane, som tidligere har været kåret som Sydafrikas bedste golfbane. Montagu banen er længere end Outeniqua banen og er omgivet af en smuk have. Hvis du vil have en helt speciel golfoplevelse, skal du prøve at spille din golfrunde med en caddie, som kan give dig råd og vejledning.

Afslut din dag med en lækker middag på en af Fancourts mange restauranter.

DAG 11 - AFREJSE

Oversigt
-Morgenmad på Fancourt
-Check-out og afrejse

Nyd en sidste morgenmad på Fancourt før du tjekker ud af golfresortet. George lufthavn ligger kun 10 minutters kørsel fra Fancourt. Som gæst på Fancourt kan du gøre brug af den private Fancourt Airport Lounge, som ligger i afrejse terminalen af George lufthavn.


HOTELLER PÅ CAPE TOWN, SAFARI & GOLF

City Lodge Hotel Waterfront

Cape Town

Fra 13.795 DKK
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Kwena Lodge
Gondwana Game Reserve | Bush Villa
Gondwana Game Reserve | Bush Villa
Gondwana Game Reserve | Bush Villa
Gondwana Game Reserve | Bush Villa
Gondwana Game Reserve | Fynbos Villa
Gondwana Game Reserve | Fynbos Villa
Gondwana Game Reserve | Fynbos Villa
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve
Gondwana Game Reserve | Safari
Gondwana Game Reserve | Safari
Gondwana Game Reserve | Safari
Gondwana Game Reserve | Safari
Gondwana Game Reserve | Safari
Gondwana Game Reserve | Safari
Gondwana Game Reserve | Safari

Gondwana Game Reserve

385 km fra Cape Town

Fra 13.795 DKK
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa
Fancourt South Africa

Fancourt South Africa

430 km fra Cape Town

Fra 13.795 DKK

GOLFBANER PÅ CAPE TOWN, SAFARI & GOLF

Westlake GC

20 km fra Cape Town

Fra 13.795 DKK

Erinvale GC

50 km fra Cape Town

Fra 13.795 DKK

Royal Cape GC

15 km fra Cape Town

Fra 13.795 DKK
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club
Pinnacle Point Golf Club

Pinnacle Point GC

50 km fra George

Fra 13.795 DKK