Golf i Cádiz

Golf i Cádiz

CÁDIZ - ET UNIKT MØDE MED DE ÆLDSTE ANDALUSISKE TRADITIONER OG GOLFBANER I VERDENSKLASSE

Cádiz har altid stået lidt i skyggen af de tre populære byer og provinser; Málaga, Granada og Sevilla. Men det er helt uberettiget. Når du først kommer til Cádiz, kommer du til et af de mest fascinerende og uspolerede områder i Andalusien. Cádiz har nemlig en historien, en tradition, en natur og nogle golfbaner, som kun de allerfærreste kan hamle op med.    

Det er netop i Cádiz-provinsen, nogle af Spaniens ældste byer med de flotteste bygningsværker har stået velbevaret siden middelalderen. Det ses tydeligt i blandt andet Cádiz by, Jerez, Vejer de la Frontera og Puerto de Santa Maria.

Men vi er kun lige begyndt, for Cádiz er verdens navle for sherry og hesteopdræt. I sherry-byen Jerez holder de gamle bodegaer traditionen højt. Osborno, Tio Pepe, Terry og Sandemann er alle klassikere med en enestående sherry produktion og historie, som de gerne deler med andre. Næsten alle de kendte bodegaer i byen har nemlig dagligt åbent for besøg og rundvisninger. Det samme gælder den kongelige spanske rideskole hvor bl.a. politiets, den spanske livgardes og kongehusets heste opdrættes.

Trækker man ind i sjælen i Cádiz-provinsen og dens gamle byer, støder man også hurtigt på den spanske guitar og flamenco. De klassiske rytmer lever i folket, og musikken er en del af bybilledet. Det bliver ikke mere andalusisk – heller ikke når vi sætter os til bords. Cádiz er lig med frisk fisk og skaldyr, som hver morgen skylder ind over kyststrækningens mange fiskerlandsbyer. Særligt kendt er Zahara de los Atunes for sin røde tun, som årligt tiltrækker tusindvis af madelskere fra nær og fjern.

Tusindvis trækkes også til golfbanerne. Men i dette tilfælde er det folk, fra selv de fjerneste verdensdele. San Roque, Montecastillo, La Reserva og, ikke mindst, Valderrama hører til blandt de bedste golfbaner i Europa – om ikke i hele verden.

Velkommen til Cádiz. Området har det hele – ikke mindst for golfere.

Få tilbud på din golfrejse til Cádiz

Andalusiske byer fyldt med liv, tradition og historie

Cádiz
Det siges, at Cádiz er den ældste by i den vestlige verden. Byens rødder går nemlig tilbage til år 1100 før Kristi fødsel. Men selvom byen er gammel, formår den at holde sig ung. Byen blomstrer, og der er et fantastisk liv i den gamle bydel ”El Pópulo”. Her sprudler det med caféer, hyggelige spisesteder og glade spaniere. Smalle stræder, flotte pladser, palmer og smukke bygningsværker præger særligt denne del af byen. Katedralen, det gamle romerske teater, og det helt nye moderne teater, må ikke misses. Det samme gælder naturligvis karnevallet i februar. Cádiz-borgerne elsker deres karneval.

Chiclana de la Frontera
Chiclana bliver det første møde med de kilometer lange, kridhvide sandstrande. Naturen og strandede indbyder til lange, smukke vandreture. Netop naturen, standene og stilheden  har de seneste år gjort Chiclana til et af Andalusiens foretrukne steder for Spa & Wellness turisme. Det ses tydeligt på hotellernes og de lokale klinikkers udbud af kure, ophold og behandlinger. Chiclana er også kendt for sine vandsportsaktiviteter og sin lystbådehavn Sancti Petri.   

El Puerto de Santa María
Så er vi nået til Osborne tyrens hjemby. Osborne tyren ligger ikke bare model til den verdenskendte sherry. Den er også et nationalt klenodie. Flere steder i det spanske landskab dukker den gamle tyr op, og mange udlændinge har gennem årene undret sig. Men det er de gamle billboard-reklamer for Osborne sherryen, som i dag er blevet fredet. El Puerto de Santa María er, præcis som nabobyen Jerez, kendt for sin sherry. Og naturligvis for sin charmerende gamle havn, sin fisk og skaldyr, sit livsglade folkefærd – herunder den kendte digter Rafael Alberti. El Puerto de Santa María sprudler af historie og liv.

Jerez
Ingen by som Jerez beskriver bedre den andalusiske historie og de andalusiske traditioner. Bygningsværket ”Alcázar de Jerez” skelner fint tiden, hvor maurerne havde erobret store dele af Spanien. Sherryen, flamencoen og hestene beskriver lige så fint en stor del af de andalusiske traditioner. Til den årlige byfest i maj måned går alle elementerne op i ét. Måske derfor er Jerez kendt for at have en af landets smukkeste byfester. Smukt - og festligt - er der bestemt også i aftentimerne i den gamle bydel, San Miguel. Det var her den landskendte sanger, danser og skuespillerinde Lola Flores slog sine folder i 1950'erne og nogle årtier frem. Ikke meget har ændret sig siden da. Jerez er en gammel by – men samtidig meget smuk og levende.    

Sanlúcar de Barrameda
Siger man Sanlúcar, siger man også Kongerejer, som er byens ”nationalspise”. Byen i sig selv er ikke så stor, men alligevel har Sanlúcar meget at byde på. Sanlúcar ligger lige op ad nationalparken La Doñana. Store dele af parken er beskyttet område, da man her har en artsrigdom, som er unik i Europa. Blandt andet findes her tusindvis af europæiske og afrikanske trækfugle samt en række udryddelsestruede dyrearter. På Sanlúcars kilometerlange sandstrande er der også god plads til dyrene. Men denne gang er det hestenes tur. Sanlúcars strande er nemlig hver sommer vært for Spaniens største hestevæddeløb.  

Tarifa
Tarifa har længe været surfernes paradis – og er det stadig. Men med årene har Tarifa udviklet sig til også at være livsnydernes paradis. Den lille, gamle by sprudler i dag af liv, charme, gode spisesteder og barer. Det samme gælder flere områder langs de lange, hvide sandstrande, som hvert år er samlingspunkt for vandsportselskere fra hele Europa. Men Tarifa har meget mere at byde på. På egnen er der et fantastisk fugleliv, og både delfiner og hvaler stortrives blot få kilometre fra kysten. De daglige ture på havet blevet mere end populære. Det samme er Tarifa, som er blevet et must for alle, der skal til Cádiz-provinsen.  

Vejer de la Frontera
Det er absolut ingen tilfældighed, at Vejer de la Frontera er blevet kåret som en af Spaniens smukkeste landsbyer. Byen ligger ubeskriveligt smukt på en bjergskråning med en fantastisk udsigt over den smukke kystlinje. Næsten alle huse og bygninger i byen er hvide og velholdte. Det sidste gælder i allerhøjeste grad også byens smalle gader, pladser og monumenter – herunder den gamle kirke og det gamle kloster ”Convento San Francisco”, som i dag er moderniseret og ombygget til hotel. Nærmeste strand er ”El Palmar” - en af de mest populære strande i Cádiz-provinsen. Det ene skal jo passe med det andet, for Vejer de la Frontera er i dag kommet på alles læber.

Rota
Den antikke kystby, Rota, der har fungeret som havn siden fønikisk tid, ligger mellem Guadalquivir-flodmundingen og Cádiz-bugten. Den historiske by er med sine smalle gader, buegange og hvide huse et smukt syn, og på Rotas maleriske pladser og gadehjørner kan du nyde den traditionelle Rota-gastronomi, hvor land og hav kombineres og serveres med den lokale vi Tintilla – en sød, mørk vin. Rota byder på mange antikke, kulturelle seværdigheder, hvor det historiske fort, Castillo de Luna fra det 13. århundrede, med sin smukke gårdhave, bestemt er et besøg værd. Efter en byvandring kan du slappe af på den kilometerlange, smukke strand Costa Ballena, hvor en bred vifte af sportsfaciliteter er tilgængelige, herunder José María Olazábals 18 hullers golfbane.

Aktivitet og livsglæde – for alt og alle

Cádiz byder på masser af aktiviteter – både for de aktive og for livsnyderne. Standende er lige så flotte og uspolerede, som de er lange. I alt kan den rejsende nyde livet på 74 strande, som strækker sig over 138 km. Det er alt samme brede, hvide sandstrande, som på ingen måde er hverken overrendte af masseturisme eller overbebyggede. Idyllen er intakt, og netop derfor har Trafalge stranden været vært for adskillige filmoptagelser gennem årene. Det samme gælder La Caleta stranden, hvor dele af en James Bond film blev optaget for et par årtier siden. Idyllisk og flot er det også, når surferne samler sig ved standene nær Tarifa. Flere internationale stævner afvikles årligt i netop Tarifa, som udover vind og strand også er den smukkeste, lille kystby. 

Kultur
Byerne i Cádiz-provinsen sprudler af liv og historie. Det ville næsten være unfair at nævne nogle frem for andre, for alle byer har flotte gader, stræder og pladser. Og seværdige fæstninger, borge og kirker. Cádiz er helt i ét med sin historie. Det er også her, den spanske guitar og flamenco musik har sine rødder. Mesteren over dem alle, Paco de Lucía, er her fra egnen. Han og musikken har sat sine dybe spor i byernes omfattende kulturliv og de mange årlige byfester. Det samme har fortidens indvadering af maurerne og konflikterne om Gibraltar. De historie interesserede må ikke misse den romerske by ”Baelo Claudia” ved Tarifa, fæstningen og bygningsværket ”Alcázar de Jerez” i Jerez samt den lille by San Roque, som blev skabt af flygtende Spaniere og sympatisører efter englændernes invasion af klippeøen.

Gastronomi
Cádiz er kendt for sin fisk – men uden man som kødelskere på nogen måde føler sig diskrimineret. Da det fiskerige Atlanterhav smukt omringer halvdelen af provinsen, er det blot helt naturligt, at Cádiz og fisken bliver dus. Overalt i Cádiz-provinsen får du den bedste fisk og skaldyr – altid frisk og altid til yderst fornuftige priser. Fisk tilberedes og anrettes på alverdens former. Man kan vælge at nyde den som tapas for et par mønter på den lokale spisebar med andaluserne eller stile mod nye gastronomiske højder på en af Cádiz's fire Michelin-restauranter. Det spanske køkken har det sidste årti internationalt nået nye højder, og det mærkes i Cádiz. Det samme gælder sherry'en fra Jerez, som her passer fint til næsten alle anretninger og gode øjeblikke.

Golf i Cádiz | Gå i legendernes fodspor på golfbaner i verdensklasse

Cádiz og golf går hånd i hånd. Golfbanerne i Cádiz holder høj international klasse og de 20 golfbaner besøges hvert år af millioner af golfere, både amatører og professionelle: Ballesteros, Tiger Woods, Olazábal og Sergio García er blot nogle af de spillere, der har efterladt et uforglemmeligt indtryk på Cádiz’ golfbaner, under de store internationale turneringer, der år efter år vender tilbage til legendariske golfbaner som Valderrama, Real Sotogrande, La Reserva, San Roque og Montecastillo.

Vil du gå i golflegendernes fodspor? Tag til Cádiz og spil golf – masser af kvalitetsgolf!

Læs mere om Cádiz

Få 3 tilbud på din golfrejse til Cádiz

GOLFBANER OG RESORTS I CÁDIZ

Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Golf i Cádiz
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
Fairplay Golf & Spa Resort | Al Sur Vacaciones Apartments
NYHED

Fairplay Golf & Spa Resort

60 km fra Cádiz

Golfpakke fra 220 EUR
Bo på banen
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort
Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort

90 km syd for Sevilla

Golfpakke fra 370 EUR
Bo på banen
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa
Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

110 km fra Sevilla

Golfpakke fra 625 EUR
Bo på banen
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club
SO/ Sotogrande | Almenara Golf Club

SO/ Sotogrande

60 km syd for Marbella

Golfpakke fra 540 EUR
Bo på banen
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course
Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course

Iberostar Royal Andalus & Novo Sancti Petri Golf Course

35 km fra Cádiz

Golfpakke fra 480 EUR
Bo på banen
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Links
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Heathland
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Heathland
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Heathland
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Heathland
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Heathland
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Heathland
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | La Hacienda Heathland
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Vista Real Alcaidesa
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Aldiana Costa del Sol
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Aldiana Costa del Sol
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Aldiana Costa del Sol
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Aldiana Costa del Sol
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Aldiana Costa del Sol
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Aldiana Costa del Sol
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort | Aldiana Costa del Sol
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort
La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort

La Hacienda Alcaidesa Links Golf Resort

30 km syd for Estepona

Golfpakke fra 815 EUR
Bo på banen
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande
Real Club de Golf Sotogrande

Real Club de Golf Sotogrande

30 km fra Estepona

Greenfee fra 300 EUR
Montenmedio Golf & Country Club | Golf i Cádiz
Montenmedio Golf & Country Club | Golf i Cádiz
Montenmedio Golf & Country Club | Golf i Cádiz
Montenmedio Golf & Country Club | Golf i Cádiz
Montenmedio Golf & Country Club | Golf i Cádiz
Montenmedio Golf & Country Club | Golf i Cádiz

Montenmedio Golf & Country Club

60 km fra Cádiz

Golfpakke fra 291 EUR
Bo på banen
Golf La Estancia

Golf La Estancia

35 km fra Cádiz

Golfpakke fra 412 EUR
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz
La Reserva Club Sotogrande | Villa La Escondida | Golf i Cádiz

La Reserva Club Sotogrande

55 km fra Marbella

Golfpakke fra 1.000 EUR
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz
Sherry Golf Jerez | Golf i Cádiz

Sherry Golf Jerez

100 km syd for Sevilla

Greenfee fra 74 EUR
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | New Course
San Roque Golf Club | Old Course
San Roque Golf Club
San Roque Golf Club
San Roque Golf Club
San Roque Golf Club
San Roque Golf Club
San Roque Golf Club
San Roque Golf Club

San Roque Golf Club

30 km fra Estepona

Golfpakke fra 762 EUR
Arcos Golf | Golf i Cádiz
Arcos Golf | Golf i Cádiz
Arcos Golf | Golf i Cádiz
Arcos Golf | Golf i Cádiz
Arcos Golf | Golf i Cádiz
Arcos Golf | Golf i Cádiz
Arcos Golf | Golf i Cádiz
Arcos Golf | Golf i Cádiz

Arcos Golf

65 km fra Cádiz

Golfpakke fra 82 EUR
Bo på banen
Chiclana Family Golf Park | Golf i Cádiz
Chiclana Family Golf Park | Golf i Cádiz
Chiclana Family Golf Park | Golf i Cádiz
Chiclana Family Golf Park | Golf i Cádiz
Chiclana Family Golf Park | Golf i Cádiz

Chiclana Family Golf Park

35 km fra Cádiz

Greenfee fra 16 EUR
Club de Golf La Cañada | Golf i Cadiz
Club de Golf La Cañada | Golf i Cadiz
Club de Golf La Cañada | Golf i Cadiz
Club de Golf La Cañada | Golf i Cadiz
Club de Golf La Cañada | Golf i Cadiz
Club de Golf La Cañada | Golf i Cadiz

Club de Golf La Cañada

25 km fra Estepona

Golfpakke fra 444 EUR
Golf Campano | Golf i Cádiz
Golf Campano | Golf i Cádiz
Golf Campano | Golf i Cádiz
Golf Campano | Golf i Cádiz
Golf Campano | Golf i Cádiz
Golf Campano | Golf i Cádiz

Golf Campano

35 km fra Cádiz

Greenfee fra 30 EUR
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz
Real Club de Golf Valderrama | Golf i Cádiz

Real Club de Golf Valderrama

60 km fra Marbella

Greenfee fra 450 EUR
VillaNueva Golf | Golf i Cádiz
VillaNueva Golf | Golf i Cádiz
VillaNueva Golf | Golf i Cádiz
VillaNueva Golf | Golf i Cádiz
VillaNueva Golf | Golf i Cádiz
VillaNueva Golf | Golf i Cádiz

VillaNueva Golf

20 km fra Cádiz

Greenfee fra 60 EUR
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz
Costa Ballena Ocean Golf Club | Golf i Cádiz

Costa Ballena Ocean Golf Club

110 km fra Sevilla

Greenfee fra 69 EUR
Bo på banen

KORT OVER GOLFBANER OG HOTELLER I CÁDIZ

Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:

VIDEO | GOLF I CÁDIZ