Golfbane
Hotel
Resort

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Destination
Tilvalg

Din søgning gav
Baner/hoteller

Vis resultater

GOLF I KROATIEN - EN SKJULT PERLE MED SMUK NATUR OG KRYSTALKLART VAND

Kroatien har længe været en lille prik på det europæiske golfkort. Derfor føles Kroatien nyt og spændende, som golfdestination. Den gæstfri atmosfære, spændende historie og den lækre gastronomi er alt sammen med til at gøre golfferien ekstra skøn i denne funklende perle i Østeuropa.

Kroatien har længe været en favorit, når sommerferien skal bookes, på grund af landets fænomenale natur, mange solskinstimer, fascinerende historie og turkise vand. Kroatiens ekstraordinære kyst, fyldt med øer, er utvivlsomt landets hovedattraktion. Det første du læger mærke til, er vandets bemærkelsesværdige klarhed. Imod en blændende hvid stenstrand, glitrer det med en juvelagtig intensitet, i nuancer af smaragd og safir.

I øjeblikket ligger der kun en håndfuld golfbaner, spredt ud over landet, men golf i Kroatien gennemgår store forbedringer og mange professionelle golfspillere er involveret i nye projekter. Grundet det middelhavsagtige klima er efteråret og vinteren aldrig særlig hård, med en gennemsnitstemperatur på 18 grader – hvilket gør Kroatien perfekt til vintergolf. De mageløse golfbaner og smukke landskab tryllebinder dig under din golfrunde og det milde klima sørger for, at du aldrig har det for varmt eller er for træt til at spille golf. Når du skal have en pause fra de grønne fairways, har Kroatiens byer et væld af ting at se og gøre, med en fascinerende historie som du kan gå på opdagelse i.

Gå på opdagelse i denne skjulte perle og få fantastiske golf- og ferieoplevelser til rimelige priser.

Hjerteligt velkommen til golf i Kroatien!

FÅ 3 TILBUD PÅ DIN NÆSTE GOLFREJSE TIL KROATIEN

Få de bedste tilbud før alle andre » klik her

GOLF I KROATIEN - UDVALGTE GOLFBANER, RESORTS OG HOTELLER

5-stjernet luksushotel, som ligger helt ned til stranden, på den vestligste spids af Kroatien med direkte adgang til 18 hullers golfbanen på Adriatic GC!

90 km fra Pula

Golfpakke fra 269 EUR
læs mere

GOLFVIDEO KROATIEN

VORES KUNDER SIGER:

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.

Lars Seiler Hansen

Bruger jer altid

Når jeg skal søge golfbaner og golfophold, så bruger jeg altid NordicGolfers.com
- for det virker!

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!