Concorde Green Park Palace

Concorde Green Park Palace

Concorde Green Park Palace – Et fantastisk golfresort beliggende i Tunesien, direkte ud til El Kantaoui Golf Courses 36 hullers golfbane og med en fabelagtig udsigt over Middelhavet

Concorde Green Park Palace

 • 36+ Huller
 • Bo på banen
 • All Inclusive
 • Spa/wellness
 • Træningsophold
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 7.095 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Concorde Green Park Palace

Concorde Green Park Palace
inkl. fly
25 km fra Monastir lufthavn

Golfpakke

7 x overnatning inkl. All Inclusive
5 x greenfee El Kantaoui Golf Course
Lufthavnstransfer
Fly fra København/Billund
Inkl. 20 kg bagage, golfbag og 5 kg håndbagage

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Concorde Green Park Palace

Concorde Green Park Palace ligger skønt placeret i den tunesiske Middelhavsby, Port El Kantaoui, lige ud til stranden og med den 36 hullers golfbane El Kantaoui Golf Course i baghaven. Fra hotellet har du kun 500 meter til havnen i Kantaoui, hvor du finder både restauranter, butikker og en hyggelig strandpromenade. Golfresortet byder desuden på et lækkert spaområde og flere forskellige restauranter, så du er sikret en helt fantastisk golfferie på et fabelagtigt golfresort.

Overnatning

De lyse og rummelige værelser på Concorde Green Park Palace indbyder til hygge og afslapning. Fra den møblerede balkon, har du har en smuk udsigt over golfresortet eller Middelhavet, så her er rig mulighed for at samle tankerne, inden du starter dagens golfrunde. Værelserne er udstyret med aircondition, så du kan holde dit værelse køligt i de varme måneder, samt både fladskærms-tv og gratis WiFi, som du kan slappe af med, når du kommer tilbage til dit værelse efter en dag fuld af oplevelser.

Restaurant

Concorde Green Park Palace byder på både en stor buffetrestaurant, hvor måltiderne inkluderet i all inclusive serveres, og 3 á la carte restauranter, som serverer både traditionelle tunesiske retter og internationale kendinge. Er vejret til det, kan du nyde dine måltider på restauranternes fantastiske terrasse, hvorfra du har en smuk udsigt over Middelhavet.
Afslut din aften med en kold drink i en af hotellets mange barer, hvor der altid er god stemning og andre golfinteresserede gæster, som du kan dele dine oplevelser fra dagens golfrunde med.

Spa og wellness

Concorde Green Park Palace indbyder til afslapning i lækre omgivelser. Ved den store udendørs swimmingpool, kan du nyde en afkølende dukkert og efterfølgende mærke solens stråler varme dig på en solstol, mens du nyder den imponerende udsigt over havet og stranden. Da hotellet ligger helt ud til havet, har du selvfølgelig også mulighed for at svømme i Middelhavet og slappe af i sandet.
Concorde Green Park Palace byder desuden på et elegant spaområde med en stor indendørs swimmingpool, hydromassage, haman samt mulighed for forskellige skønheds- og massagebehandlinger.

Golfbane

Concorde Green Park Palace ligger helt op ad El Kantaoui Golf Course, som er en af Tunesiens bedste golfgolfbaner. Golfklubben byder på 36 huller fordelt på to 18 hullers golfbaner, begge af høj standard. Golfbanerne ligger ud til Middelhavet, og på din vej rundt på golfbanen kommer du i kontakt med den smukke tunesiske flora og fauna, som oliventræer, eukalyptustræer, kaktusser og daddelpalmer. Derudover kan du nyde en imponerende panoramaudsigt over Middelhavet, som kan være svær at holde øjnene fra.

Sea Course ligger helt ud til Middelhavet og er forholdsvis flad på forni, mens terrænet bliver lidt mere kuperet og uforudseligt på bagni. På tre af golfbanens huller spiller du helt ude langs kysten, hvilke er en spændende oplevelse.

Panorama Course bliver af mange anset for at være den bedste af de to golfbaner, selvom den er kortere end Sea Course. Golfbanen ligger lidt væk fra havet i et mere kuperet terræn, og de eleverede tees giver dig en fantastisk udsigt over havet. Golfbanen er berygtet for sine store vandhazarder, som du virkelig skal tage dig i agt for, samt sine store niveauforskelle og det tætte buskads på fairway, som straffer vildfarne skud hårdt.

Som gæst på Concorde Green Park Palacehar du mulighed for at forhåndsreservere 6 tee times inden ankomst til hotellet. Ønsker du at spille flere runder, kan du sagtens bestille flere tee times efter ankomst.

Når du booker et golfophold til Concorde Green Park Palace, kan du spille golf på en af Tunesiens bedste golfbaner samt slappe af i lækre omgivelser direkte ud til Middelhavet, hvilket gør golfresortet til den oplagte destination for alle golfentusiaster.

El Kantaoui Golf Course data om banen

Sea Course
18 huller
Par 73
6273 meter fra hvid tee
5895 meter fra gul tee
5521 meter fra blå tee
5066 meter fra rød tee

Panorama Course
18 huller
Par 72
6044 meter fra hvid tee
5630 meter fra gul tee
5223 meter fra blå tee
4787 meter fra rød tee

Handicapbegrænsning
Mænd max 28
Kvinder max 36

Concorde Green Park Palace faciliteter

 • 452 værelser
 • 36 hullers golfbane
 • Driving range
 • Chipping-, pitching- og putting greens
 • Restauranter
 • Bar
 • Terrasse
 • Have
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Hamam
 • Sauna
 • Massage
 • Skønhedsbehandlinger
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre


Greenfee Concorde Green Park Palace

BOOK TEE TIME

Få tilbud til Concorde Green Park Palace

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Concorde Green Park Palace
B.P. Box. 95
04089 Port El Kantaoui

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Concorde Green Park Palace

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!