Comwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell KlarskovgaardComwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard – En arkitektonisk perle i Korsør med naturen og havet som nærmeste nabo. Nyd naturen, hinanden og en runde golf på den nærliggende golfbane i Korsør Golf Klub

Comwell Klarskovgaard

 • Spa/wellness
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.280 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Comwell Klarskovgaard

Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard
Comwell Klarskovgaard

Golfophold - 1 nat

1 x overnatning
1 x morgenmad
1 x 2-retters middag
1 x greenfee Korsør GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Tillæg
250 DKK pr. nat i enkeltværelse
200 DKK pr. nat for LUX-værelse
400 DKK for ekstra greenfee

Se detaljer

Comwell Klarskovgaard

På Comwell Klarskovgaard har du naturen og havet som nærmeste nabo. Hotellet ligger i den skønne, uspolerede natur ved Korsør Lystskov. Midt i naturen venter en arkitektonisk og prisbelønnet perle af et hotel, der emmer af atmosfære. Udsigten fra hotellet er fantastisk med eng, skov og Storebælt lige uden for døren. Den udfordrende golfbane i Korsør Golf Klub ligger kun en kort køretur på 5 km fra hotellet.

Comwell Klarskovgaard har ingen hvide vægge men masser af rå mursten og træ, danske designmøbler og ægte kunst, der skaber en hyggelig og varm atmosfære om dit golfophold.

Værelser

Comwell Klarskovgaard byder på 102 mindre, men velindrettede værelser. Men med alle de spændende aktiviteter, på både golfbanen og hotellet, kommer du højst sandsynligt ikke til at bruge meget tid på dit værelse.

Værelsesindretningen er enkel og med et nordisk udtryk med designmøbler af Wegner og Mathsson og originale litografier på væggene. Alle værelser har desuden udsigt til skoven, hvilket er en fryd at vågne op til.

Restaurant

Restauranten på Comwell Klarskovgaard ligger i første parket til uspoleret natur og vandet, så der er rig mulighed for en hyggelig gåtur før eller efter middagen. Under selve middagen har du en smuk udsigt til den omkringliggende natur.

Selve restauranten er hyggeligt indrettet med rå langborde, stilren dekoration og ægte kunst af Scherfig på væggene. Personalet og kokkene er altid til stede i restauranten og nyder at skabe en hjemlig atmosfære. Så du kan bare læne dig tilbage, slappe af og nyde et udsøgt måltid.

Loungebaren er uden tvivl hotellets samlingspunkt. Her er en let og uformel stemning, hvor der er plads til at fordybe sig i en bog, drikke en kop kaffe eller nyde et glas vin. Her fornemmer du straks hotellets arkitektoniske finesser med ægte kunst på væggene og udsigt til skoven og vandet. Når vejret tillader det, kan du nyde en drink på den store udendørs terrasse.

Wellness

Trænger du til at koble af og til personligt velvære? Så bliv forkælet i form af de professionelle behandlinger, der giver dig et mentalt og fysisk boost. På Comwell Klarskovgaard tilbydes en bred vifte af forskellige behandlinger. Både til ansigt, hænder, føder og resten af kroppen. Alt sammen udført af topprofessionelle terapeuter og kosmetologer.

Flere gange om ugen tilbyder hotellet yoga, hvor du kan komme ned i gear og finde dig selv og din indre ro. Holdtræningen består af fysisk træning, hvor du styrker både små og store muskler, kroppens svageste led, ryggen, lænden, maven og bugen – en perfekt træning for golfere.

Golfbane

Korsør Golf Klub har en meget smuk golfbane, som er landets fjerde ældste 18 hullers parkbane. Desuden råder den over en af landets allerbedste og vanskeligste 9 hullers golfbaner, med smalle fairways, hurtige greens og vand i spil på 8 af banens 9 huller. Golfbanen er perfekt til et par timers golfoplevelse og kan samtidig også spilles som Pay and Play.

Comwell Klarskovgaard faciliteter

 • 102 værelser
 • Restaurant
 • Bar
 • Vinkælder
 • Terrasse
 • Fitness
 • Yoga
 • Wellnessbehandlinger
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Comwell Klarskovgaard

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Comwell Klarskovgaard

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Comwell Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30
4220 Korsør

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Comwell Klarskovgaard

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!