Brook Lodge Hotel

Brook Lodge Hotel

Brook Lodge Hotel – Et 4-stjernet hotel beliggende i den hyggelige irske by, Killarney, hvor du kan slappe af i hotellets have efter en dag med masser af spændende oplevelser på golfbanen

Brook Lodge Hotel

  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 74 EUR
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Brook Lodge Hotel

Brook Lodge Hotel
90 km fra Cork

Bed & Breakfast

1 x overnatning
1 x morgenmad
Greenfee tilkommer og bookes gennem Nordicgolfers

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

Se detaljer

Brook Lodge Hotel

Brook Lodge Hotel ligger i den irske by Killarney i det sydvestlige hjørne af landet. Selvom hotellet er beliggende centralt i byen, gør den omkringliggende have, at du oplever fred og ro, og nemt kan slappe af, så du kan holde fuld fokus på golfen. Hotellet ligger i kort afstand fra flere golfbaner, så du kan få et varieret golfophold med spil på flere spændende golfbaner.

Når du booker et golfophold på det 4-stjernede Brook Lodge Hotel, får du ikke alene en spændende golfoplevelse, du kommer også til at opleve fantastisk service og lækre kulinariske oplevelser i restauranten.

Værelser

De store og rummelige værelser på Brook Lodge Hotel er dekoreret i varme farver og med smukke møbler, så du virkelig kan mærke, at der er kælet for detaljen. Alle værelserne er unikt indrettet og indeholder komfortable senge, lækkert badeværelse, opholdsplads, fladskærms-tv samt gratis WiFi. Forestil dig at vågne op efter en god nats søvn med udsigt til hotellets smukke have, og vide at dagens skal bruges på en runde golf i naturskønne omgivelser, så bliver livet da ikke bedre.  

Restaurant

Restauranten på Brook Lodge Hotel byder på en afslappet stemning, hvori du kan nyde alle dagens måltider. Lige fra den lækre morgenbuffet til en let snack, efter dagens golfrunde, til en fantastisk 4-retters middag, så er kvaliteten altid i top. Efter din middag kan du fortsætte din aften i hotellets bar, som et kendt for sit store udvalg af gin, men du kan også nyde et glas vin eller en kop varm kaffe, mens du dele dine oplevelser fra golfbanen med hotellets andre golfinteresserede gæster. Nyd en aften i godt selskab, med god stemning og et yderst venligt personale.

Golfbane

I Killarney nationalparken, kun 10 minutters kørsel fra Brook Lodge Hotel, ligger Killarney Golf & Fishing Club med sin 45 hullers golfbane med masser af udfordringer og golf på et højt niveau. Her kan du spille 3 forskellige golfbaner i en helt fantastisk natur med udsigt til både sø og bjerge. Derudover findes der et stort udvalg af spændende golfbaner inden for kort køreafstand af hotellet.

Går din golftur til Irland, og søger du et lækkert hotel, hvor du kan slappe af i fredfyldte omgivelser efter en dag fuld af golf, er Brook Lodge Hotel det helt rette valg for dig.

Brook Lodge Hotel faciliteter

  • 29 værelser
  • Restaurant
  • Bar
  • Terrasse
  • Have
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Brook Lodge Hotel

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Brook Lodge Hotel
High Street
Killarney Co. Kerry

+353 64 663 1800
www.brooklodgekillarney.com/

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Brook Lodge Hotel

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.