Brink Hotell

Brink Hotell - Et hyggeligt hotel beliggende i Eslöv, Skåne, med et stort udvalg af spændende golfbaner inden for kort afstand

Brink Hotell

  • Prisgaranti
  • Golfpakke Fra 800 SEK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Brink Hotell

Brink Hotell

1 x overnatning
1 x morgenbuffet
1 x greenfee*
Vælg mellem følgende baner: Eslövs GK, Bosjökloster GK, Kävlinge GK

420 SEK tillæg for ekstra nat inkl. morgenbuffet
200 SEK tillæg for enkeltværelse
350 SEK tillæg for ekstra greenfee

60 SEK tillæg pr. person hverdage mandag - torsdag

Se detaljer

Brink Hotell

Brink Hotell er et hyggeligt hotel beliggende i centrum af Eslöv. Her finder du et nyere hotel, som har ambitionen om, at du som gæst skal føle dig hjemme, når du er ude at rejse. Hotellet ligger tæt på et spændende udvalg af golfbaner, som du frit kan vælge mellem.

Søger du et golfophold i Skåne med et spændende udvalg af golfbaner, er Brink Hotell et perfekt match for din næste golfrejse. 

Golfbaner

Brink Hotell er det ideelle valg, hvis du ønsker at spille på mere end en golfbane, da hotellet ligger i kort afstand til 3 af Skånes bedste golfbaner. Kun 3 km fra hotellet finder du Eslövs GK, som er en spændende 18 hullers bane i et lettere kuperet terræn. 20 km fra hotellet finder du Bosjökloster GK, som er en 18 hullers parkbane beliggende i naturskønne omgivelser. 15 km fra Brink Hotell finder du en anden smuk parkbane, Kävlinge GK, som er en spændende udfordring for alle golfere.

Ligegyldigt hvilken af de 3 baner du vælger at spille, vil du opleve golf i høj klasse og få nogle spændende golfoplevelser.

Overnatning

Brink Hotell har i alt 14 værelser, hvor af fem af dem er enkeltværelser, mens de andre ni er dobbeltværelser. Samtlige værelser er stilrent og enkelt indrettede og udstyret med eget badeværelse, toilet, 90 cm senge, skrivebord, tv samt gratis WiFi.

Forplejning 

Morgenmad serveres mandag til fredag mellem 07:00 til 09:00 og lørdag og søndag fra 08:00 til 10:00. Du har adgang til kaffemaskine, køleskab til egen mad og mikrobølgeovn hele dagen. Hotellet har ikke egen restaurant, men kun 1 km fra hotellet ligger restaurant Storgatan, hvor der serveres lækker mad af friske råvarer i hyggelige omgivelser.

I hotellets lounge finder du et stort tv, magasiner, bøger og brætspil. Her er også udgang til den sydvendte terrasse, hvor du kan slappe af og nyde solen efter en god dag på golfbanen. Hotellet tilbyder også udlån af cykler, så du hurtigt kan komme til byen eller tage en tur i den svenske natur.  

Går din golfrejse til Skåne og søger du et hyggeligt hotel med flere spændende baner, at vælge i mellem, er Brink Hotell helt klart et besøg værd.

Brink Hotell faciliteter

  • 14 værelser
  • Terrasse
  • Cykeludlejning
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Brink Hotell

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Anmeldelser

Ingen anmeldelser.

Kort

Brink Hotell
Verkstadsvägen 12
24138 Eslöv

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Anmeldelser (4)

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!

Charlotte Westhoff

Hjælpsomme

Jeg bruger altid NordicGolfers, når jeg skal arrangere golfture. Der er masser af gode tilbud og altid søde og hjælpsomme medarbejdere.

Søren Nielsen

God service

Vi bestiller helt sikkert gennem NordicGolfers igen. Nemt – bekvemt – sikkerhed for gode baner og forhold.