Aalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. KroAalbæk Gl. Kro

Aalbæk Gl. Kro

Aalbæk Gl. Kro - Tag på kroophold i Nordjylland med mange spændende golfbaner og oplev en helt speciel atmosfære og stemning samt god dansk kromad i uformelle og hyggelige omgivelser

 • Luksusophold
 • Kroophold
 • Gourmet
 • Prisgaranti
 • Golfpakke Fra 1.998 DKK
Tip ven
Tip ven

Golfpakker med prisgaranti til Aalbæk Gl. Kro

Aalbæk Gl. Kro
Aalbæk Gl. Kro
Aalbæk Gl. Kro
Aalbæk Gl. Kro
Aalbæk Gl. Kro

Aalbæk Gl. Kro - 2 dage

2 x overnatning
2 x morgenbuffet
2 x 2-retters middag
2 x greenfee

Vælg mellem: Hvide Klit GK, Frederikshavn GK, Sæby GK, Sindal GK og Hirtshals GK

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse

18.01 - 30.04
01.10 - 22.12

01.08  - 30.09
Fra 1.998 DKKFra 2.198 DKK


200 DKK tillæg pr. dag enkeltværelse

Se detaljer

Aalbæk Gl. Kro

Aalbæk Gl. Kro ligger ikke langt fra Skagen på toppen af Danmark og i kort køreafstand fra mange af områdets bedste golfbaner. Her finder du en hyggelig dansk kro med en historie, der går helt tilbage til 1818. Overalt på kroen vil du opleve en helt speciel atmosfære og stemning, både som gæst på hotellet og i restauranten. Aalbæk Gl. Kro serverer god dansk kromad i uformelle og hyggelige omgivelser. 

Går din golfrejse til Nordjylland, og søger du et golfophold med god service og en fantastisk atmosfære, er Aalbæk Gl. Kro det helt rette valg for dig.

Golfbaner

Som gæst på Aalbæk Gl. Kro kan du vælge at spille golf på nogle af Nordjyllands allerbedste golfbaner, så der venter dig en fantastisk golfoplevelse, som du sent vil glemme.

3 km fra Aalbæk Gl. Kro ligger Hvide Klit GK, der er Danmarks nordligste 18 hullers golfbane, og som er anlagt i et gammelt hedelandskab med naturlige klitter, marehalm og lyng. Golfbanen er kendt for at have et af Danmarks bedste banelayouts og for at være usædvanlig gå-venlig. Der er ingen hårde stigninger, og afstanden fra green til næste tee-sted er meget kort hele turen rundt.

Små 20 km fra hotellet finder du Frederikshavn GK, som er en smuk 18 hullers parkbane, hvor der er vand i spil på mange huller. Golfbanen er, ligesom Hvide Klit GK, flad og derfor nem at gå. Søger du en golfbane med et lidt mere kuperet terræn, finder du Sindal GK kun 15 km fra hotellet. Golfbanen er en spændende 18 hullers golfbane beliggende i et smukt, bølgende landskab, som har mange udfordrende og afvekslende huller.

Værelser

Aalbæk Gl. Kro har 59 værelser, som er opdelt i 3 værelseskategorier. Ens for værelserne er, at de alle har komfortable dobbeltsenge, eget bad og toilet, samt fladskærms-tv med kabel-tv samt gratis WiFi. I nogle værelser finder du et hjørne med lænestole, hvor du kan slappe af efter en dag fuld af indtryk. Alle værelser er desuden fuld af charme, som gør at du nemt kan finde ro, og derfor får mest muligt ud af dit golfophold.

Restaurant

I krostuen på Aalbæk Gl. Kro er der en helt særlig stemning, hvor du føler, at du kommer lidt tilbage i tiden. Der tilbydes traditionelle danske krostueretter, som stegt flæsk med persillesauce, smørrebrød, pariserbøf, stjerneskud mm. Det emmer af dansk hygge og krostuens vægge er dekoreret med billeder af kroens historie, som mange gæster holder af at studere. Når vejret tillader det, kan frokosten nydes i den hyggelige gårdhave under åben himmel. 

I den hyggelige restaurant på Aalbæk Gl. Kro, føles det som om at tiden har stået stille. Der er traditionelt tapet på væggene, tykt gulvtæppe og brede, tunge stole, der indbyder til at sidde en stund og hygge sig med en god middag. Restauranten åbner op om aftenen og tilbyder en sæsonpræget menu samt flere fiskeretter, som er typisk for egnen. 

Et kombineret golf- og kroophold i Nordjylland byder på mange oplevelser, først at nævne den specielle og til tider barske natur, der er langs kysterne. Stå på Grenen, toppen af Danmark, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Spis madpakke i Råbjerg Mile, en af Europas største vandreklitter. Skagens Museum og Anchers hus emmer af historier om Skagens malerne, der var en del af den kunstnerkoloni, der i tidernes morgen bosatte sig i Skagen.

Er du på jagt efter et golfophold tæt på Skagen, hvor du kommer til at opleve traditionel dansk krohygge samt golf på Nordjyllands bedste golfbaner, findes der ikke mange bedre steder end Aalbæk Gl. Kro.

Aalbæk Gl. Kro faciliteter

 • 59 værelser
 • Restaurant
 • Krostue
 • Terrasse
 • Have
 • Strand
 • Gratis WiFi
 • Gratis parkering

Læs mereLæs mindre

Få tilbud til Aalbæk Gl. Kro

Prisgaranti – Du får altid den bedste pris direkte fra destinationen.
Udfyld formularen - Du modtager tilbud hurtigst muligt.
Du betaler altid direkte til destinationen.

Dine oplysninger

Kundeservice

Du kan altid kontakte vores kundeservice,
hvis du har spørgsmål vedr. din golftur

Telefon: +45 2441 2240
service@nordicgolfers.com

Video - Aalbæk Gl. Kro

Anmeldelser

10.0 (3 gæsteanmeldelser)

Konge stemning

af
Jeg var så heldig at bo på Aalbæk under min Eccotour turnering i Frederikshavn golfklub. Jeg boede med min kolega og vi var meget glade fra start til slut. Servicen og personalet er i top. Altid hjælpsomme og smilende og det smitter af på kunderne ;-) Maden var også rigtig god og dejlig stemning både inde og ude. Værelserne var hyggelige og med daglig rengøring. Alt i alt et super ophold som klart kan anbefales. Ligger perfekt lige mellem Frederikshavn og Hvideklit golfklub. Begge noget af det bedste golf du finder i Nordjylland!

Golfpakke

af
Vi hadde to fine dager på Hvide Klit og Frederikshavn GK. Deilig å slappe av med god mat på Kroen etter Golfrunden. For oss som kom fra Norge er det kort vei fra fergen og til de forskjellige golfbaner.

Elisabeth Brunelius

af

Mycket nöjda!
Fint boende, trevlig personal, god mat!

Vis flere

Kort

Aalbæk Gl. Kro
Skagensvej 42
9982 Ålbæk

Skriv din adresse og få rutevejledning:

Find Rute

Aalbæk Gl. Kro

Golfpakke fra:
Banetype:
Skov
Antal huller:
18
Greenfee:
400600 SEK
Antal stjerner:
Afstand:
0 km

Anmeldelser (4)

Jørgen Villy Jarsskov

Bedste jeg har gjort

Der er super god service og det er rigtig dygtige medarbejdere, som behandler vores anmodninger.

Ib Larsen

Stor tilfredshed

NordicGolfers formår altid at opfylde alle vores krav, så vi får en super god oplevelse. Altid god betjening.

Kenth Halling Boutrup

Genialt koncept

Jeg kan kun anbefale NordicGolfers.com på det varmeste. Meget nemt overblik og lækkert design.

Johnny Tang Frandsen

Kan anbefales

Super god og overskuelig hjemmeside. Jeg bruger jer altid, når jeg skal arrangere en golftur og det fungerer upåklageligt - fantastisk service!